Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Вижте всички статии

Дизайнерски обувки LELLI KELLY със сменящи се декорации + ПОДАРЪК Обувалка!

Дизайнерски обувки LELLI KELLY със сменящи се декорации + ПОДАРЪК Обувалка!

Когато научихме за Италианската марка Lelli Kelly, която произвежда изключително интересни обувки за момичета решихме да ги предложим и в България на нашите клиенти. Обувките им са уникално красиви с ярки и пъстри цветове, с лачени и лъскави материи, брокат, велур, интересни декорации с велкро лепенки, които могат да се сменят.

 

Интересното и новото на тази марка детски обувки е че в някои колекции към всеки чифт обувки в кутията може да намерите подаръчна торбичка с декорации, които могат да се прикрепят с велкро-лепенки към обувките.

Освен апликациите е добавен и подарък обувалка за по-лесното им обуване.

Велкро декорациите които могат да се сменят се предлагат в комплект към обувките и варират всяка година според новата колекция и модна линия за сезона.

Могат да са с форма на животински лица като усмихнати катерички, котенца, жирафи или звезди, целувки, панделки, сърца, цветя и какво ли още не.

Например, днес вашето момиче може да прикрепи към сникърсите си декорация във форма на синя звезда а утре да я смени с формата на ярко-червено сърце.

 

Производителите на Lelli Kelly са си поставили за цел да създават изключително интересни модели като наблягат на ярките цветове, лъскави материи, разчупен дизайн, които да се набиват на очи и да не останат незабелязани :-)

 Всичко това - да доставят положително настроение и самочуствие на притежалите им които ще ги носят.

Както казват създателите им:  „Забрави за скуката с Lelli Kelly“.

Било в ежедневието, на разходка в парка или в училищите децата заслужават винаги да изглеждат модерно и да им е конфортно.

Освен на интересният и иновативен дизайн фирмата-производител набляга изключително много и на качеството на материалите за да достави на малките си клиенти удобство при носенето на обувките.

Те са с добро качество, на достъпни цени, леки, с искрящи цветове, брокат, цветни щампи, сладки и закачливи декорации.

 

С тях няма как малките принцеси да останат незабелязани :-)  

Трябва да се видят на живо! 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани