Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Кои са GIOSEPPO? Испански Стил! Експлозия от Цветове! Дизайн с нестандартна визия!

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

GIOSEPPO е създадена през 1991г в Испания от Наваро Пертуза. 

Той, съпругата му и четирите им деца се посвещават изцяло в проектирането, производството и продажбата на обувките.

Семейството му реализира своята мечта а именно да създават обувки за цялото семейство.

Те създават обувки за жени, мъже и деца.

 

3 са фразите които могат най-точно да опишат Gioseppo:

 

"HAVE A NICE DAY"/ "ПРИЯТЕН ДЕН" - е вдъхновяващото мото на Gioseppo. Обувките им са проектирани така, че да създават максимален конфорт едновременно съчетан със страхотен дизайн така че този който ги носи наистина да има един успешен ден.

 

"КОМПАНИЯТА НИ БЕ СЪЗДАДЕНА В ЕДИН СЛЪНЧЕВ ДЕН" - обича да споменава често създателят й. Дейността им стартира през 1991г. в град Елче, провинция Аликанте  - близо до морето. Ето защо стилът им е типично Испански и от летните им колекции "мирише на море". Моделите са изпълнени с еуфория от цветове и светлина, създадена от невероятното съчетание на стилни детайли от перли, брокат, помпони, мънисти, пера, камъни, ресни, флорални мотиви, кожа, ламе, велур... наистина море от безкрайни комбинации.

 

"ДА СЕ ПОСТАВИМ В ОБУВКИТЕ НА ДРУГИТЕ" - става приоритет за Gioseppo. Ето защо освен да създават конфортни и стилни обувки за другите те създават и Фондация за благотворителна дейност "Есперанца Пертуза" на името на единствената дъщеря на създателя Наваро Пертуза. Както казват семейство Пертуза - "няма как да сме в бизнеса с обувки и да не се поставяме в обувките на другите" тоест на тяхното място. Желанието им е да дадат възможност за "крачка напред" на хората в неравностойно положение. Ето защо Фондацията им взема участие в различни социални проекти.

 

От 2001г. Компанията има сертификат за гаранция на качеството.

Към днешна дата те присъстват в повече от 80 държави по света.

Произвеждат около 3 милиона чифта обувки годишно.

Създават към 600 нови дизайна на сезон.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани