Количка

0 артикула

Политика за личните данни


ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА 

НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни се основава на действащото българско и европейско законодателство в областта на защита на личните данни.

 

“Т.М. Бизнес Интернешънъл Имп-Експ” ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК:203510875, което събира, обработва и съхранява Вашите лични данни при условията на тази политика за поверителност и е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Ние Ви гарантираме, че личните данни които сте въвели при регистрация в електронния магазин, ще бъдат използвани единствено за целите на поръчките и доставките. Ние не предоставяме информация на трети лица без Ваше съгласие, с изключение на фирмите за транспорт във връзка с доставката на поръчаните от Вас стоки и оторизирани държавни органи. Зачитаме Вашите лични данни на нашия Сайт и желаем да Ви информираме как обработваме и за какво използваме Вашите лични данни. Ние събираме и използваме лична информация, за да обслужваме Вашите поръчки, да разберем какви са потребностите и интересите Ви (според търсените продукти). Освен информацията, която Вие ни предоставяте по време на Вашето посещение на нашия Сайт, ние може да събираме информация чрез инструменти за автоматично събиране на информация като “бисквитки”, връзки и др. Тази събрана информация ни помага да разберем Вашите интереси за да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. 

 

 

1. Кой събира и обработва Вашите лични данни на Сайта ни:

“Т.М. Бизнес Интернешънъл Имп-Експ” ЕООД с ЕИК:203510875

 

2. Какви лични данни предоставени от Вас събираме и обработваме:

-Данни за лична идентификация като Вашите имена; 

-Данни за контакт като адрес за доставка, имейл адрес, телефон, данни на фирма, посочено от Вас лице за контакт и др.;

-Финансова информация като банкова сметка и др. свързани с извършени плащания по поръчки или възстановяване на суми;

-Данни от регистриран профил в Сайта ни като имена, пощенски адрес, имейл, телефонен номер, дата на раждане и др.;

-Информация за стоките към които проявявате интерес;

-Информация за посещенията и използването на Сайта.

-Информация от комуникацията Ви с нас като поръчки, запитвания, предложения, рекламации.

 

3. Вашите данни са ни необходими  поради следните причини:

- Да съдействаме за създаване на профил, чрез който да проследявате поръчките си;

- Да обработим Вашите поръчки и да Ви уведомим за статуса им чрез имейл или телефон;

- Да се свържем с Вас при необходимост.

 

4. Информацията, която събираме може да използваме в следните случаи:

- При техническо съдействие за създаване и управление на личен профил в Сайта, възстановяване на парола за достъп до Сайта ни;

- Да Ви предоставим информация за стоките;

- Да Ви помогнем при попълване на поръчка;

- Да Ви известим за нови продукти;

- За директен маркетинг и промоционални оферти.

- За администриране на Ваше участие в промоционални кампании, игри с подаръци и др. 

 

5. Съхранение на лични данни:

- Съхраняваме личните Ви данни за период, който е необходим за да изпълним нашите бизнес цели и според изискванията на Закона.

 

6. Цели и правни основания за обработване на лични данни:

- Обработваме данните с  Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време;

- За идентифициране на клиент при сключване и изпълнение на договор за продажба/поръчка на Сайта ни;

- За идентифициране и валидиране на предвидената от закона възраст при онлайн пазаруване;

- За администриране и управление на дейности при онлайн пазаруване и управление на плащанията;

- Администриране на клиентски запитвания, предложения, рекламации, връщане на стоки, възстановяване на пари, замяна на продукт;

- За техническо съдействие при създаване на акаунт и възстановяване на забравена парола за достъп до нашият сайт;

- За издаване на електронни фактури;

- За извършване на данъчно-осигурителен контрол от съответните контролни органи;

- Служат ни за да проследяваме и анализираме работата на сайта.

 

7. “Бисквитките” в компютъра Ви:

- “Бисквитките” за проследяване са малки криптирани текстови файлове, които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашият онлайн-магазин. Те не са “вируси”, а интернет инструменти използвани от уеб програмистите, за да помогнат на потребилите да навигират ефективно в уеб сайтовете и да изпълняват определени функции. 

Можете да персонализирате настройките на “бисквитките” на браузъра си, за да определите нивото на конфорт с помощта на “бисквитката”. Ако желаете освен да настроите може да забраните и/или изтриете получаването на бисквитки от конкретен сайт. Повече информация относно тези настройки може да научите на интернет адрес: aboutcookies.org 

 

8. Вашите права

- Съгласно Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) - Вие имате определени права като право на информираност, достъп, поправка, ограничаване, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни. 



Нови продукти

  • Гумени ботуши GIOSEPPO тъмно сини

    -48%
    Цена: 26.00лв.
    Каталожна цена: 50.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена: 26.00лв.
    Каталожна цена: 50.00лв.
    Отстъпка: 24.00лв. (48.00%)
  • Гумени ботуши HUNTER фуксия

    -79%
    Цена: 25.00лв.
    Каталожна цена: 120.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена: 25.00лв.
    Каталожна цена: 120.00лв.
    Отстъпка: 95.00лв. (79.17%)
  • Гумени ботуши HUNTER зелени

    -79%
    Цена: 25.00лв.
    Каталожна цена: 120.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена: 25.00лв.
    Каталожна цена: 120.00лв.
    Отстъпка: 95.00лв. (79.17%)

Най-продавани